Pariază pe cîștigătorul Ghetei de Aur de la Campionatul European de Fotbal din 2016 și bucură-te de un cîștig înzecit!

26 aprilie 2016
Pariază pe cîștigătorul Ghetei de Aur de la Campionatul European de Fotbal din 2016 și bucură te de un cîștig înzecit! png

Pariază pe cîștigătorul Ghetei de Aur de la Campionatul European de Fotbal din 2016 și bucură-te de un cîștig înzecit!

Campionatul European de Fotbal reușește de fiecare dată să deschidă apetitul oamenilor pentru adrenalină. Pariurile speciale sînt foarte populare în anii în care se desfășoară un turneu final de o asemenea anvergură.

Crezi că Budescu are șanse să devină cel mai bun marcator la Euro 2016? Dacă pariezi 100 de lei pe cel mai bine cotat român și acesta cîștigă Gheata de Aur, te vei bucura de un cîștig în valoare de 8100 RON!

Însă, lăsînd gluma la o parte, iată lista favoriților la cîștigarea Ghetei de Aur de la Euro 2016 

simeon stalpnicul png

Pariază acum pe meciurile de la Campionatul European de Fotbal la agențiile licențiate din România!

Totuși, dacă nu ești specializat în această disciplină și nu ai foarte mult timp la dispoziție să analizezi, poate că ar fi mai bine să-i urmărești pe cei care trăiesc din asta. Cele mai bune pronosticuri pentru Euro 2016 le găsești în secțiunea Campionatul European de Fotbal a site-ului comunității pariorilor din România, PariuriX.com, acolo unde cei mai buni tipsteri din țară vor posta avancronicile partidelor și pronosticurile cele mai sigure!

Thomas Muller

Atacantul lui Bayern Munchen este văzut ca fiind principalul favorit la cîștigarea  distincției. Neamțul a reușit să marcheze nu mai puțin de 31 de goluri în acest sezon pentru echipa sa de club: 19 în campionat, 4 în Cupa Germaniei și 8 în Liga Campionilor.

Germania are o grupă cît se poate de interesantă, care promite multe goluri. Irlanda de Nord, Polonia și Ucraina sînt echipe care practică un fotbal deschis și de aceea, ne putem aștepta la partide extrem de spectaculoase, cu foarte multe goluri.

Muller este favorit la cîștigarea Ghetei de Aur și pentru că Germania este favorită la cîștigarea turneului. Astfel, dacă lucrurile decurg bine pentru nemți, Muller va avea ocazia să dispute mai multe partide decît restul candidaților și din acest motiv, casele de pariuri se așteaptă ca Raumdeuter să primească trofeul.

9 goluri a marcat Muller în tricoul Panzerului în campania de calificare pentru Euro 2016.

Cristiano Ronaldo

Starul celor de la Real Madrid a bifat 37 de reușite în acest sezon în tricoul Galacticilor: 31 de goluri în La Liga și 16 în Liga Campionilor. Însă, portughezul nu a impresionat în partidele echipei naționale. Lusitanii au cîștigat marea majoritate a meciurilor la limită și nu au rupt deloc gura tîrgului.

Portugalia are o grupă relativ facilă, cu Ungaria, Austria și cu debutanta Islanda. Însă, datorită formei neconvingătoare pe care o traversează finaliștii de la Euro 2004, casele de pariuri nu se așteaptă ca Lusitanii să ajungă foarte departe în această competiție.

Totuși, prin prisma formei personale excepționale, Ronaldo i-a convins pe operatori să-i acorde statutul de favorit numărul 2 la cîștigarea Ghetei de Aur.

5 goluri a marcat Ronaldo pentru Portugalia în preliminariile Euro 2016.

Antoinea Griezmann și Olivier Giroud

Francezul se află în cel mai bun moment al carierei, după ce a impresionat și în campania precedentă. Griezmann a marcat 29 de goluri pentru Atletico Madrid în acest sezon: 20 în La Liga, 3 în Cupa Spaniei și 6 în Liga Campionilor.

Franța nu a participat în preliminariile Euro 2016, fiind calificată din oficiu, datorită statutului de gazdă a competiției. Griezmann a bifat numai 2 reușite în cele 12 apariții pe care le-a avut în tricoul Cocoșului Galic din 2015 și pînă în prezent.

Atacantul de picior stîng este considerat favoritul numărul 3 la cîștigarea titlului de cel mai bun marcator al turneului final, în special datorită faptului că operatorii se așteaptă ca Franța să ajungă în finala Euro 2016.

Următorul pe listă este chiar colegul său de la națională, Olivier Giroud. Atacantul lui Arsenal a bifat 17 reușite în acest sezon pentru tunari: 12 în Premier League și 5 în Liga Campionilor.

5 goluri a marcat Giroud pentru Franța în partidele amicale disputate în 2015 și 2016. Totuși, nimeni nu se aștepta ca fostul atacant al lui Montpellier să fie cotat cu șanse atît de mari pentru a cîștiga prestigioasa distincție. Singura explicație pentru această situație ar putea fi că tunarul este unul dintre preferații lui Deschamps și că statutul Franței în ceea ce privește cîștigarea competiției este bine-definit.

Robert Lewandowski

Atacantul lui Bayern Munchen traversează o formă competițională deosebită, înscriind nu mai puțin de 38 de goluri în acest sezon pentru Bavarezi: 27 în Bundesliga, 3 în Cupa Germaniei și 8 în Liga Campionilor.

Lewa ar fi fost în mod cert favoritul numărul 1 la cîștigarea Ghetei de Aur, dacă ar fi jucat pentru naționala Germaniei. Însă, Polonia are o grupă grea, în care trebuie să înfrunte Panzerul, Ucraina și Irlanda de Nord.

Polonezul are o medie de un gol marcat la fiecare 67 de minute jucate în tricoul echipei naționale, însă este cotat doar ca fiind favoritul numărul 5, deoarece casele de pariuri nu se așteaptă ca Polonia să obțină mare lucru la această ediție a turneului final.

Lewandowski a fost golgeterul preliminariilor Euro 2016, însumînd 13 reușite.

Ceilalți favoriți

Chiar dacă Romelu Lukaku a avut un sezon reușit la echipa sa de club, Everton, selecționerul Marc Wilmots nu îl are la suflet pe tînărul atacant Belgian. Christian Benteke, atacantul lui Liverpool, a fost dintotdeauna preferat pentru postul de vîrf împins și este foarte probabil ca acesta să fie titularul Belgiei în meciurile de la Euro 2016.

Harry Kane se bucură de cel mai bun sezon al carierei, reușind să marcheze 26 de goluri pentru Tottenham în acest sezon: 23 în Premier League, 1 în Cupa Angliei și 2 în Europa League. Avînd o cotă de 19 la cîștigare Ghetei de Aur, Kane poate fi considerat un pariu valoros.a

Kane a marcat 3 goluri în cele 5 prezențe din preliminarii – un gol la 77 minute jucate.

Dacă îți plac pariurile mai riscante, îți recomand să riști o sumă simbolică pe Zlatan Ibrahimovic la o cotă de 35 și pe Jamie Vardy, cotat cu șanse de 41-1.

Nu poți să vezi meciurile de la Campionatul European? Nu ești abonat la respectiva firmă de cablu, ești pe drum, la serviciu sau în delegație?

Îți recomand să urmărești scorurile și statisticile de la Euro 2016 pe Clasament-Fotbal.com pentru a rămîne mereu conectat la desfășurarea de forțe de la Campionatul European de Fotbal!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile sportive trebuie tratate ca un hobby, nu ca pe o sursă sigură de venituri. Dacă fenomenul vă scapă de sub control, puteți primi asistență pe site-ul jocresponsabil.ro.

Pariurix.com - Decizie ONJN nr. 697/18.04.2016

anunt dilema jpg
Începînd din 7 martie ne puteți găsi pe noul site: www.dilema.ro
Începînd din 7 martie ne puteți găsi pe noul șițe: www.dilema.ro
telefoane samsung galaxy s23 ultra jpg
Ai nevoie de un nou smartphone? Comandă telefoane Samsung Galaxy S23 Ultra aici!
Pentru a vedea specificațiile telefonului este necesar să alegi brandul, modelul, condiția estetică a produsului, culoarea și spațiul de stocare.
Depresia jpg
Depresia: semne, simptome și cauze
Sperăm ca această problemă de sănătate să stea cît mai departe de tine.
Header anvelope jpg
Cum să-ți alegi corect anvelopele de iarnă
Dacă pneurile au taloanele prea moi pentru greutatea mașinii.
Păcănele pe bani reali și cazinourile online jpg
Păcănele pe bani reali și cazinourile online
Jocurile de noroc sînt legate de speranța unui cîștig online.
ruj rezistent 24 ore jpg
Christmas tree landscape png
Cadouri de Crăciun pentru cei mai buni prieteni. 3 idei pe care o să le adore și Moșul
Dacă în cercul de prieteni aveți iubitoare de beauty, un calendar advent este o idee minunată.
poza2 jpeg
Industria IT în România: Joburi și Tendințe în Tehnologie
În plus, se observă o creștere a numărului de femei angajate în domeniul IT, ceea ce reflectă o schimbare pozitivă în dinamica forței de muncă în acest sector.
dilema jpg
Cu ce se diferențiază casele de pariuri online
Alegînd o casă de pariuri cu un sistem de suport bine pus la punct, vei depăși mai ușor anumite momente dificile iar problemele pe care le vei întîmpina vor fi rezolvate mai rapid.
pexels andrea piacquadio 941555 jpg
Stresul de sărbători. Cum să îi faci față mai ușor
Amintește-ți că cel mai potrivit cadou pentru mama este, de cele mai multe ori, veselia și buna dispoziție din ziua de Crăciun, cu toată familia la masă.
The Veils Poster Web jpg
Finn & Oigăn, solo
Originar din Londra dar relocat în Noua Zeelandă, Finn Andrews este compozitor și multi-instrumentist.
ILUMA Stardrift KV Landscape jpg
Philip Morris International lansează în România prima ediție limitată IQOS ILUMA – descoperă IQOS ILUMA STARDRIFT
Philip Morris International (PMI) lansează la finalul acestei luni IQOS ILUMA STARDRIFT, prima ediție limitată a celui mai inovator produs din portofoliul său de alternative fără fum.
Grand Hotel Europa  poza 1 jpg
Grand Hotel Europa sau adevărul minciunilor la persoana întîi
Cu atît mai puțin unul în vogă ca autoficțiunea, explorat de nume mari ale ultimelor decenii precum Annie Ernaux sau Karl Ove Knausgård.
foto alex galmeanu jpg
dragostea, regim urban
Poate pentru că dimineața am intrat la loc în mine
ce rol are vitamina e jpg
Top 3 cele mai frecvente probleme ale pielii și cum le poți combate
Nu uita să faci schimbări și în alimentație: consumă produse cu indice glicemic mai scăzut și evită excesul de lactate.
featured image (7) jpg
un parfum clasic de barbati jpg
Idei de cadouri pentru bărbații din viața ta - ce să le dăruiești, în funcție de relația dintre voi
Așa că, o idee bună este să notezi fiecare link pe care ți-l trimite amicul tău, pentru a fi mai ușor să îi găsești cadoul ideal.
DilemaVeche (2) (3) jpg
Aproximativ 33% dintre parfumurile masculine sînt folosite de femei! Ce ingrediente au astfel de parfumuri?
Foarte apreciate sînt și parfumurile orientale pentru bărbați, care au note unice, catifelate, arome de vanilie și alte condimente minunate.
alege o crema pentru tenul uscat jpg
6 produse de îngrijire care să nu îți lipsească din trusa cosmetică
Toate acestea au proprietăți extraordinare și te pot ajuta să îți menții pielea tînără și frumoasă pentru cît mai mult timp.
AM jpg
Depresie
Cum să nu fiu mohorît
caserole mancare unica folosinta snick ambalaje jpg
Caserole pentru mîncare de unică folosință disponibile la Snick Ambalaje
Acest concept este unul care reușește să atragă mulți clienți, consumatori totodată.
Bulucz jpg
Relicve, ustensile
Tocmai îmi vin în minte spălarea picioarelor, Ciubotele lui van Gogh
IQOS x DIPLOMA 5 jpg
Omid Ghannadi, creatorul instalației IQOS x DIPLOMA: Apreciez că sînt companii care se implică atît de vizibil în sprijinul comunității
El este omul din spatele instalației imersive IQOS proiectată special pentru ediția de anul acesta a festivalului DIPLOMA.
Eutanasie
Cum ne-ai învățat să fim atenți

Adevarul.ro

image
Scene horror în centrul Londrei. Mai mulți cai plini de sânge și-au aruncat călăreții și au lovit mașini și oameni VIDEO
Cinci cai ai Household Cavalry au rămas liberi în centrul Londrei după ce și-au aruncat călăreții militari în timpul exercițiului de miercuri dimineață, potrivit Daily Mail Online.
image
8 obiceiuri care te fac să îmbătrânești mai repede. Ai putea trăi cu 20 de ani mai mult
Experții în longevitate avertizează asupra comportamentelor care provoacă „daune celulare”. Chiar dacă nu putem încetini timpul, îi putem încetini efectele asupra noastră, potrivit experților. Cheia este să facem alegeri mai sănătoase și să ne dezicem de câteva obiceiuri.
image
Amănuntul care l-a scăpat de nouă ani de puşcărie pe un şofer fără permis, care a ucis trei femei
Un şofer iresponsabil, care a comis un grav accident rutier în apropiere de oraşul Târgu Neamţ, a fost aspru condamnat în primă instanţă, dar magistraţii de la instanţa superioară au decis altceva.

HIstoria.ro

image
Operațiunea Barbarossa. 84 de avertizări cu privire la invazia germană, ignorate de Stalin
Pe 22 iunie 1941, Germania a invadat URSS în urma Operațiunii Barbarossa. Deși au primit numeroase avertizări din partea serviciilor de informații, Stalin și Uniunea Sovietică au fost luate prin surprindere.
image
Momentul abdicării lui Cuza: „În ochii lui n-am văzut niciun regret, nicio lacrimă”
Nae Orăşanu, om de încredere la Palat, îi comunicase principelui A.I. Cuza că „se pregătea ceva”.
image
Măcelul din Lupeni. Cea mai sângeroasă grevă a minerilor din Valea Jiului
Greva minerilor din 1929 a rămas în istoria României ca unul dintre cele mai sângeroase conflicte de muncă din ultimul secol. Peste 20 de oameni au murit răpuşi de gloanţele militarilor chemaţi să îi împrăştie pe protestatari, iar alte peste 150 de persoane au fost rănite în confruntări.