Fără îndoială că păcănelele sînt de departe cele mai îndrăgite jocuri de noroc. Le impun în acest top al jucătorilor tematicile diverse, simbolurile intens colorate care populează rolele jocului, dar şi cîştigurile rapide pe care aceste jocuri deseori le administrează. Şi, dacă aceste lucruri nu erau edificatoare, existenţa jackpoturilor progresive nu face decît să confirme popularitatea de care se bucură.

Tipuri de jackpot progresiv

Sînt anumiţi producători de sloturi care implementează în jocurile lor premii suplimentare. Asta înseamnă că pe lîngă premiile pe care aparatul le cedează în mod frecvent există posibilitatea să achiziţionezi şi un premiu important. Poți găsi o multitudine de astfel de sloturi pe Betano casino.

De cele mai multe ori, acesta este cunoscut ca fiind un jackpot progresiv şi, în acelaşi timp, misterios. Faptul că este progresiv i se datorează unor trepte distincte de cîştig, de obicei 4 la număr, şi care diferă din punct de vedere valoric.

Cea mai mică treaptă de cîştig este 1 în timp ce treapta 4 aduce cel mai rîvnit jackpot. Faptul că este misterios face referire la ideea că el poate să fie adjudecat de oricare jucător, în orice moment al jocului. După o combinaţie cîştigătoare pe care o vei introduce în casă sau nu, acest jackpot misterios se poate activa instantaneu.

Vei putea observa acest lucru pentru că vei fi transportat din ecranul jocului principal în cel de jackpot, acolo unde vei vedea cele 4 nivele şi vei alege simbolurile care vor determina cîştigarea unuia dintre ele. Aici este caracteristica de mister, jackpotul progresiv se activează absolut aleatoriu, în orice fază a jocului şi pe orice miză de joc te-ai afla, putînd fi adjudecat de către orice jucător care îşi încearcă şansele învîrtindu-i rolele.

Mega Moolah

Cu siguranţă slotul este extrem de cunoscut atît prin prisma producătorului său, Microgaming, cît și prin mega premiile distribuite prin intermediul jackpotului progresiv pe care îl are ataşat. Ca orice alt fel de jackpot progresiv şi acesta este structurat pe mai multe nivele de cîştig, cel mai mare fiind cunoscut sub denumirea de Mega Progressive, ceea ce a dus cu siguranţă la introducerea cuvîntului Mega în titlul jocului.

Acesta oferă garantat un nivel minim de 1 MILION de EURO, însă nici celelalte 3 nivele nu sînt de aruncat. Dacă vei ajunge în postura să cîştigi unul dintre ele trebuie să ştii că poţi achiziţiona jackpotul Mini, care pleacă de la 10 EURO, Minor care oferă un minim de 100 de EURO şi Major, cel care începe de la suma de 10.000 de EURO. Ceea ce atrage la acest slot este faptul că unul dintre aceste nivele de jackpot progresiv, inclusiv cel de Mega, este acordat o dată la 60 de zile.

Megabucks

Slotul este întîlnit cu predilecţie în SUA, dar acest lucru nu înseamnă că nu ai acces la el. Aşa cum ştii, graniţele nu mai există de ceva vreme, iar internetul chiar că nu impune aşa ceva în nici un fel. Oricum, slotul este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai plătitoare astfel de jocuri aşa că jackpotul impresionant care se poate cîştiga jucîndu-l este unul cu adevărat apetisant. Ai de-a face cu un jackpot rar întîlnit, pentru că acesta pleacă de la un minim de 10 MILIOANE de DOLARI şi creşte exponenţial în funcţie de numărul de jucători care îl accesează. Se consideră că şansa de a cîştiga acest jackpot uriaş este similară cu şansele de loterie, fiind necesare între 1 şi 17 milioane de rotiri pînă cînd un fericit jucător şi-l va putea adjudeca.

Major Millions

Acelaşi producător Microgaming se afla şi în spatele acestui slot de succes, înzestrat la rîndul lui cu un jackpot progresiv de poveste. Pentru că jocul este de ceva vreme pe piaţa de iGaming, există 2 versiuni ale acestui joc, una pe 3 role şi una pe 5. Nu contează ce versiune alegi, jackpotul este la îndemîna oricărui jucător pe oricare dintre acestea.

Jocul a rămas încă la un standard înalt de popularitate datorită mărimii acestui jackpot, care pleacă cel mai adesea de la o sumă de 1 MILION de EURO. Ceea ce jucătorii cu experiență împărtăşesc pe site-uri specializate este faptul că acest jackpot se acordă cu o frecvenţă de cîteva săptămîni, ceea ce justifică numărul mare de accesări de care se bucură şi în acest moment. Să cîştigi 1 MILION de EURO este visul oricărui jucător şi Major Millions este slotul care îţi poate îndeplini acest vis peste noapte situîndu-se în galeria marilor cîştigători la păcănele.

Betano

Mega Moolah, Mega Bucks şi Major Millions pot să fie găsite pe Betano, cel mai apreciat operator de jocuri de noroc din România. Site-ul oferă o ofertă bogată de jocuri de noroc printre care se numără sloturi, jocuri de masă live exclusiv dezvoltate pentru operator, o secțiune largă de pariuri virtuale și una dintre cele mai complete oferte sportive. 

Promoţiile nu lipsesc, operatorul oferind clienţilor săi bonusuri zilnice sau pachete de bun venit special dezvoltate pentru ei. Rotiri gratuite, bonusuri în bani extra, jetoane de aur valabile pentru cele mai bune jocuri live şi pariuri fără risc te pot ajuta să îţi măreşti posibilităţile de cîştig, jucînd cu mai mulţi bani.

Concluzie

Se pot achiziţiona aceste jackpoturi uriaşe de către oricare jucător? Răspunsul este unul afirmativ, trebuie doar să fii la momentul şi locul potrivit şi cu siguranţă că zeii norocului îţi vor surîde aşa cum ei o pot face. Rămîi deci focusat pe sloturile cu jackpoturile progresive, joacă detaşat şi, cine ştie, mîine poţi să fii chiar tu fericitul cîştigător al unuia dintre acestea!