Începînd din data de 31 mai 2021, se pun în vînzare biletele pentru concertele ce se vor derula în luna iunie la Sala Radio. După cîteva luni în care toate evenimentele stagiunii au fost transmise live de la Sala Radio – pe calea undelor sau online – publicul va reveni fizic în sală.

Pentru a se asigura siguranța spectatorilor și a se respecta normele în vigoare în context pandemic, sala va fi plină în procent de 30% din capacitatea totală. NU este necesară prezentarea nici unui certificat de vaccinare sau test. Accesul la concertele organizate la Sala Radio este permis pînă la ora 18:50 și publicul este rugat să respecte cu strictețe regulile de acces afișate la intrarea în incinta clădirii și pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Primul concert pentru care se vor putea achiziționa bilete este cel prezentat de Orchestra Națională Radio în data de 4 iunie 2021. Un frumos program Mozart/Schubert va fi dirijat de Lubnan Baalbaki (Liban), iar concertul va fi un prilej de a o aplauda în ipostază solistică pe pianista Sînziana Mircea.

Biletele în format electronic pentru toate concertele lunii iunie vor fi puse în vanzare începînd cu data de 31 mai 2021 în sistem online pe iabilet.ro. Biletele se vor găsi și în magazinele Flanco, benzinăriile Rompetrol, Metrou Unirii 1, magazinele „Muzica”, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.

De asemenea, biletele se pot achiziționa şi de la Casa de bilete a Sălii Radio - începînd cu data de 2 iunie 2021.  

*

Programul Casei de Bilete

Luni - închis

Marţi - Vineri: 15:00-18:00

În zilele de concert/spectacol casa de bilete va fi deschisă pînă la ora 18:50.

Sîmbătă - Duminică: Închis

În zilele de concert/spectacol (sîmbătă - duminică): 14:00-19:00.

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro.

Credit foto: Alexandru Dolea