Două lucruri sînt infinite: Universul şi prostia“, spunea Albert Einstein. Judecînd după aberaţiile care apar pe blog-uri şi pe site-uri de ştiri, cel puţin a doua parte a afirmaţiei e de necontestat. Am făcut o scurtă selecţie de texte din universul infinit al prostiei. (M. M.)

 

● Munţii Carpaţi ascund cea mai mare parte a istoriei dacilor. Unul dintre cele mai de preţ comori dacice sînt tunelurile secrete care pur şi simplu străbat acest lanţ muntos de la un capăt la celălalt. Legendele dacice susţin că aceste drumuri subterane au jucat un rol important în dezvoltarea economică a Daciei. În vremuri de război, ele erau folosite pentru a adăposti femeile şi copiii, alături de cele mai de preţ comori. De asemenea, atunci cînd situaţia o cerea, dacii foloseau tunelurile pentru a traversa munţii cît mai rapid. Aşa s-a întîmplat şi în anul 105, cînd împăratul roman a vrut să pecetluiască situaţia Daciei pentru totdeauna. Trupele romane au cucerit mai multe cetăţi, pentru ca în cele din urmă să se apropie considerabil de Sarmizegetusa. (…) Odată ajunşi în faţa marii bătălii, romanii şi dacii lui Decebal s au luptat cu îndîrjire pentru ore bune. Era spre sfîrşitul toamnei, zăpada domina Munţii Carpaţi, ceea ce făcea ca luptă să fie extrem de grea. După mai multe ore de război, balanţa tindea să se încline de partea romanilor. Decebal, simţind că bătălia urmează a fi pierdută, le-a ordonat ostaşilor săi retragerea. În doar cîteva minute, toţi dacii dispăruseră ca prin minune. Romanii i-au căutat ore bune, dar parcă intraseră în pămînt şi nu mai voiau să iasă. (…) (Sursa: www.efemeride.ro)

● Secretul imortalităţii fizice este unul din cele mai adînc oculte secrete ale Forţelor Luminii care nu a fost niciodată dezvăluit nimănui care nu a atins o anumită frecvenţă vibraţională, o anumită puritate interioară şi un anume grad de dedicare către Lumină. Voi dezvălui populaţiei de la suprafaţă atît cît este înţelept să dezvălui. Imortalitatea fizică este atinsă printr-un anume proces de conversie, care este realizat de combinaţia corectă a trei factori: 1) inversarea procesului în mitocondrii; 2) inversarea procesului de entropie în corpurile energetice. Aceasta poate fi atinsă prin uniunea sacră dintre polarităţile feminine şi masculine cu alchemia internă şi externă; 3) ingerarea regulată de elixir al vieţii pentru a sprijini procesul. Din cele două versiuni disponibile, versiunea minerală este mai eficace şi mai puternică decît versiunea din ierburi. Archonii şi restul din Cabală n-au înţeles niciodată acest proces în întreaga sa totalitate, dar continuă să caute imortalitatea. Ei au doar o înţelegere fragmentată a procesului pe care l-au furat de la lojile masonice Memphis-Misraim. (…) (Sursa: istoriagalactica.blogspot.ro)

● Unul dintre cele mai şocante fenomene inexplicabile s-a petrecut la Bîlea Lac. În nopţile zilelor de 23, 24 şi 25 septembrie 1978 mai mulţi soldaţi au raportat că au fost vizitaţi de fiinţe stranii, desprinse parcă din alte lumi. Întreaga poveste a început la ora 24,00 a zilei de 23 septembrie, cînd doi tehnicieni de la staţia telefericului au zărit pe cerul senin o lumină impresionant de mare. Iniţial au crezut că este vorba despre o iluzie, sau chiar despre lumina unei lanterne, dar era atît de mare, puternică şi de culoare roz aprins, încît nu putea fi asemănată cu nimic. Conform relatărilor celor doi, lumina se afla la circa 10 metri de geamul cabanei lor şi se mişca haotic în toate părţile. Inginerii au realizat că este vorba despre un fenomen straniu, care este de origine extraterestră. (…) În seara următoare, în jurul orei 21,45, soldatul Ioan Dorr îşi anunţă colegii că în faţa cabanei, pe o movilă, se afla o creatură ciudată. Soldaţii încearcă s-o alunge aruncînd cu pietre, dar umanoidul îi ignoră pur şi simplu. Apoi soldaţii se înarmează cu bîte şi se îndreaptă spre ea pentru a o lovi. Extraterestrul scoate un ţipăt parcă de tigru şi în acest fel îi paralizează pe soldaţi pentru cîteva momente. În acest timp, creatura începe să se deplaseze, mersul acesteia fiind comparat de soldaţi cu unul al unui om care merge pe apă. (Sursa: antena3.ro)

● În Apocalipsa lui Ioan, cap. 13, versetele 16-18, se spune: „Va veni vremea cînd cei mici şi cei mari, cei bogaţi, ca şi cei săraci, cei liberi şi sclavii vor purta un semn pe mîna dreaptă sau pe frunte, pentru ca nimeni să nu poată să cumpere sau să vîndă dacă nu are acest semn, adică numele fiarei sau numărul numelui fiarei. Cine are minte, să vadă că numărul este 666“. Pe orice cod de bare de pe mărfuri vom observa în toată lumea linii subţiri scurte şi linii subţiri lungi. O linie subţire lungă înseamnă 6. Găsim totdeauna 3 linii subţiri lungi, adică 666. În Vechiul Testament putem citi (Cartea Regilor, cap. 10): „Grămada aurului care s-a adunat într-un an pentru Solomon a fost de 666 talanţi“. 666 este semnul puterii banului evreiesc. „Credit Card“ al Băncii australiene poartă cifra 666. Cecurile Băncii din Bombay, spre exemplu, poartă cifra 666. „Credit Card“-urile noi în America poartă codul 666. Sistemul de calculatoare Olivetti poartă numărul 666, la fel şi calculatoarele din SUA. Pe fiecare loz de loterie în Israel este tipărit numărul 666. Numărul de cod pentru convorbiri telefonice al Israelului este 666. „Exxon“ al lui Rockfeller poartă cifra 666. Fiecare om trebuie să analizeze în mod critic faptele celor ce trag sforile. (Sursa: www.lowendal.ro)