Şobolanii veninoşi au atacat din nou ţărişoara. Au venit cu maşini de fiţe să-l facă de rîs pe domnul Liviu! Ce dacă domnul Liviu nu avea ITP-ul la maşină, nu era maşina lui şi era BMW de lux, nu batjocură de Audi? Avea număr moral? Avea! Băi, pulifricilor, cum zice strategu’ nostru, dom’ Ciuvică, la televizor, bă, voi nu știți cine e PSD-ul, mă!

Au ieşit rapid la interval televizat miliţienii noştri bravi.

Trei au ieşit, că doar e ştiut cît de greu se schimbă un bec. S-au expus băieţii la riscuri mai ceva ca doamna Vasilica. Ea sigur ar fi luat Nobelul pentru reunirea Kosovo-ului cu Muntenegru dacă nu erau nenorociții ăia de intelectuali care i au răstălmăcit cuvintele!

Dar au ieşit băieţii educaţi, pregătiţi cu Viena, cu convenţii, cu decretul, cu corespondenţa, lebedele mai lipseau şi îi omorau cu inteligenţa pe dujmani. Apoi l-au băgat la înaintare şi pe şefu’ lor mai barosan, care a spus că e imoral şi că de aia i-au făcut dosar penal.

Moralitatea, băi, contează la noi, la PSD! Uite, de pildă, la domnul Daea… ce poate fi mai moral decît să pui egal între porci şi Auschwitz? Să zici că ai poze cu sex anal cu o senatoare pentru că te-a supărat Opoziţia? Să îţi mardeşti nevasta sau gagica atunci cînd e nevoie, dar să i dai sus şi tare cu apărarea drepturilor omului? Să dai la rude slujbe la stat pentru care nu au nici o calificare? Să fii condamnat la opt ani de puşcărie pentru corupţie şi să ieşi la televizor din poziţia ta de amărît multimilionar de la stat şi mîna dreaptă a premierului şi să zici că te lupţi cu Mafia?

Vâlcov trebuie numit „ierou“. A spus, aşa, voalat şi „ielegant“, cum ştie el, că fie iese cu amnistie, fie sigur îi omoară #rezistu’ pe el şi pe Dragnea. Şora ăla e un animal, băi! E chitit să le rupă gîturile.

Fifor, alt talent moral. A zis el că sînt rachete la Deveselu? Nu sînt, dar o să fie! A dat aşa, un pic, din cap ameninţător şi spre Putin. Mai avea puțin și îi zicea de mă-sa, dar s-a abținut. Alt „ierou“.

A ieşit şi ministrul Economiei la vorbit. Băi, băiete, să fii tu Andruşcă, să ai capacităţile necesare de a fi un motostivuitor strălucit şi să te dedici ţărişoarei ca ministru e o chestie. Să ieşi să citeşti din suflet de pe hîrtii în faţa oamenilor, deşi ţi s-a confirmat în nenumărate rînduri că eşti tut, este deja o jertfă.

Şi, că tot o menţionai iar pe doamna Vasilica, băi, naziştilor pro-gay fascişti sorosişti, cum nu vedeţi calităţile femeii numărul one, că acilea, la cabinetul ei, sîntem toți poliglobi? Ziceți voi, ce nașă mare, ce inspirație a tuturor draperiilor strălucitoare din moteluri de lux de la Maglavit și Roșiori, ce agramată cu trac, ce profesoară de tehnică de la Filiași ar fi avut dedicația de a deveni Jeana cu Arcul a lui Dragnea?

Cine ar avea curajul ei să iasă bîtă cu engleza şi franceza după nouă ani de Parlament European și să „mache foto“ cu toate celebrităţile lumii? Care dintre voi a dat seminţe la Papa în romgleză? Vă roade invidia, mă!

Şi acum, că am scris de invidie, ziceţi drept că vă ofticaţi! Nicolicea, Pleşoianu, Iordache şi Codrin Ştefănescu sînt tezaurul de anticorpi al României. Ai nevoie de anticorpi de bun-simţ, de decenţă, de coerenţă logică, de coloană vertebrală – apelezi la experți noștri!

Ca să nu mai vorbim de moştenirea de la Hrebe şi Marean, şi potenţialul lui Bădălău şi Oprişan. Munţi de tupeu avem, băi hahalerelor!

Hai, partidu’ de anticorpi, tati, că talentu’ este!

Foto: C. Bumbuţ